Getijdentabellen 2017

Het eeuwige spel van hoog en laag water - de massa's zandkastelen die door de vloed vernield werden/worden - strandjutters die na elke springtij op het strand op zoek gaan naar de gulle schatten die de zee meegedragen heeft - kruwers die het juiste tijdstip afwachten om hun plunje aan te trekken - zeilwagens rukken pas uit als er voldoende ruimte is voor hen - windsurfers bekijken eerst eens of zij hun planken niet al te ver moeten meedragen voor ze het ruime sop kunnen kiezen - zou de wind niet te veel opsteken, nu het water opkomt - ... als dat geen redenen genoeg zijn om onze getijdentabel te bekijken, dan weten wij het ook niet meer hoor.

Onze dank aan Kustweerbericht voor het beschikbaar stellen van de getijdentabellen die hieronder terug te vinden zijn. Meer speciefieke weersinformatie voor de watersporters onder ons is terug te vinden op de eigen site van Kustweerbericht.

Getijdentabellen in pdf-versie

Download hier: Getijtafels voor de locaties Nieuwpoort, Oostende, Blankenberge, Zeebrugge, Vlissingen, Prosperpolder, Antwerpen en Wintam in TAW (pdf, nieuw venster)

Download hier: Getijtafels voor de locaties Nieuwpoort, Oostende, Blankenberge, Zeebrugge, Vlissingen, Prosperpolder, Antwerpen, en Wintam in LAT (pdf, nieuw venster)

Download hier: kustgetijboekje 2013.

Nieuwsbrief
Project 2014-2018